Hvem er vi ?

Hvem er vi ?

Vi er 7 fuldtidsansatte, hvis erfaringer udgøres af godt 20 års samarbejde med forvaltninger, institutioner, virksomheder, skoler, børn, unge og familier.

Vi har alle mange studier og kurser med i vores “faglige bagage” og alle nysgerrige og energiske personligheder med store opmærksomme øjne og ører, der aldrig bliver færdige med at blive klogere på livets mange facetter og udfordringer. Vi er procesorienterede, dynamiske og udviklingsparate, stabile og positive i tilgangen til disse livsvigtige opgaver – og så er vi alle efteruddannet i RBL, som vi betragter som et banebrydende dialogværktøj på alle planer.

De fastansatte har en hel række fagspecialer til at varetage særlige indsatsområder. Vi tilbyder bl.a. individuelt tilrettelagt undervisning, sundhedsfaglig bistand, specialpædagogik, familieterapi og kontaktpersonordninger.

Udover de fastansatte, har vi tilknyttet en række externe konsulenter, der i de enkelte opgaver indgår på lige fod med de faste.

Støttekontakt Konsulenterne består af både psykologer, terapeuter, pædagoger, lærere, socialrådgivere, misbrugskonsulenter, håndværkere m.m.

Har du lyst til at møde os og lære os nærmere at kende, så er du velkommen til en kop kaffe og en samtale – eller vi kommer til dig.

Venlig hilsen

Støttekontakt Konsulenterne